Op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Dit zijn onze vacatures.

Bestuurslid

We zoeken mensen die  samen met de rest van het bestuur kunnen zorgen voor een bestendige, stabiele, organisatie waarmee Raakvlak de toekomst in kan. Bij voorkeur heb je een groot netwerk in Zwolle en kun je ons bijstaan in het vertegenwoordigen van Raakvlak op bijeenkomsten en in gesprekken met gemeente, instellingen en bedrijven.

Het bestuur vergadert circa 4 keer per jaar. Daarnaast zijn er representatieve activiteiten.

Begeleider repetities

We zoeken mensen die op zaterdag zorgen voor de koffie (samen met de studenten) de instrumenten en installatie klaar zetten in de oefenruimte. Je kunt zelfstandig werken, maakt makkelijk contact met anderen en lost kleine problemen makkelijk zelf op. Je bent bij de repetities aanwezig ter ondersteuning van de coach.

Het gaat om 1o tot 20 zaterdagen per jaar (in de ochtend van 10.00 tot 13.00 uur of in de middag van 13.00-16.00 uur).

Planning en organisatie zaterdagen

Ieder jaar maken we een planning voor de repetities, workshops, jamsessies en kennismakingsdagen. Daar komen altijd gedurende het jaar wijzigingen op. Er komen aanvragen binnen voor optredens die ingevoegd moeten worden, er kunnen calamiteiten zijn. Coaches en studenten hebben soms andere verplichtingen waardoor.

We zoeken iemand die de rooster kan maken en afstemmen. Gedurende het jaar houdt diegene ook de wijzigingen bij en communiceert daar zelfstandig over.

Tijdsbesteding voor onderhoud kost je ongeveer één uur per week, het maken & afstemmen kost uiteraard meer tijd maar dat doe je één keer per jaar.

Ondersteunend muzikant

Kun je goed spelen en lees je makkelijk sheets? Vind je het niet erg om regelmatig nieuw repertoire in te studeren? Stel je jezelf graag op de tweede plaats om onze studenten volop de ruimte te geven zich te ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom bij ons! We spelen voornamelijk popmuziek. Onze bands worden geleid door bandcoaches.

Als ondersteund muzikant speel je één keer in de veertien dagen op zaterdagochtend. In de schoolvakanties zijn er geen repetities.

Fondsenwerver

Ben je keigoed in het werven van sponsoren, het vinden van subsidies, het organiseren van crowdfunding? Dan kunnen we jouw hulp meer dan goed gebruiken. Het aantal uren hangt af van wat je exact gaat doen maar kan variëren van 1 tot 4 uur per week op onregelmatige basis.

 

Heb je interesse in één van deze vacatures , wil je meer informatie of direct solliciteren? Mail dan naar info@raakvlakacademie.nl of bel naar 06 2475 2842.