Raakvlak Familie

Iedereen die bij Raakvlak betrokken is wordt lid van onze grote Raakvlak Familie. Op deze pagina vind je studenten en coaches, maar ook de mensen achter de schermen.

Je ziet welke coach welke studenten coacht en andersom. Klik van de één naar de ander en wandel zo door ons uitgebreide familie-album.

Liefde voor muziek zit diep bij Miliana en dat hoor en zie je! Sinds 2023 doet ze mee bij Raakvlak en dat bevalt haar meer dan goed. Ze schrijft, zingt en swingt en staat regelmatig met haar eigen band Millie and the Mix op het podium.
Miliana
student zang
Sarah is dichter, muzikant, performer. Ze werkt graag samen met muzikanten, in combinatie met de poëzie die zij schrijft. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek! Ze studeert Muziektheater aan ArtEZ in Arnhem en is in 2024 Artistiek Leider voor Raakvlak Live.
Sarah Lucassen
organisatie
Gustaaf is gitarist in hart en nieren. Vroeger speelde hij op jamsessies en maakte hij deel uit van een band, tot die ophield te bestaan. Nu doet hij mee met repetities en optredens bij Raakvlak en dat bevalt hem en de band heel goed.
Gustaaf
student gitaar
Drummer Ramon voelt zich helemaal thuis achter zijn drumstel. Muziek is zijn uitlaatklep. De energie spat er dan ook vanaf wanneer hij gaat spelen. Dit seizoen doet hij mee in de band Forward waar hij zich samen met andere musici kan uitleven in een echte muzikale speeltuin.
Ramon
student slagwerk
Hibaaq haalt haar kracht en energie graag uit muziek. Ze schrijft eigen teksten en zingt. In september 2023 is ze gestart bij Raakvlak omdat ze graag verder wil groeien in het zingen en schrijven van muziek.
Hibaaq
student zang
Voor Eva is muziek een onmisbare rode draad in het leven. Bij Raakvlak voelt ze zich dan ook als een vis in het water. Ze is als begeleider van Forward, als coach en workshopleider actief. Samen muziek maken vindt zij het allermooiste wat er is!
Eva
organisatie
Annie doet mee met Raakvlak om samen muziek te maken. Voor haar is muziek een medicijn tegen eenzaamheid en somberheid. In september 2023 is ze gestart met een introductietraject zang.
Annie
student zang
Sinds 2023 speelt Erwin als gitarist mee in onze band Forward. Hij krijgt coaching van Harmen Verheij en mist geen zaterdag! We hopen hem in juni 2024 voor het eerst op het podium te zien.
Erwin
student gitaar
Mari houdt van muziek en dat kunnen heel verschillende soorten muziek zijn: van Lady Gaga naar Rowwen Hèze naar Rammstein naar S10 naar één of andere onbekende folk-band. Sinds september 2023 doet Mari mee bij Raakvlak.
Mari
student zang
Wolter is als stagiair van ArteZ begonnen bij Raakvlak. Inmiddels draait hij als workshopleider en zangcoach op volle kracht mee met Raakvlak. Hij vindt het super tof om mensen te laten ervaren, wat ze eigenlijk altijd al in hun mars hadden.
Wolter Hoeksema
coach piano, zang
Harmen is zelf een echte metal-head maar begeleidt gitaristen in alle stijlen. Muziek maken en delen geeft hem de energie die hij nodig heeft om altijd door te willen blijven gaan! Sinds september 2023 speelt Harmen mee en coacht hij gitaristen in het introductietraject gitaar.
Harmen Verheij
muzikant, coach gitaar
Sheraldina spetterde van het podium af tijdens het concert in Hedon in 2023, haar eerste optreden met Raakvlak. Ze begon met zingen in de kerk, houdt van Engelstalig maar zingt ook Hazes. Het liefst zingt ze muziek waar zij haar gevoel in kwijt kan.
Sheraldina
student zang
Dit is Madelief! Haar podiumdebuut in mei 2022 bij Raakvlak Live was veelbelovend, we zijn benieuwd wat we nog meer van haar gaan horen en zien.
Madelief
student songwriting, zang
Voor Nancy is muziek een uitlaatklep, het zorgt voor ontspanning en live zingen in Hedon met Raakvlak gaf haar zelfvertrouwen een boost. Raakvlak is voor haar een hele fijne manier om weer meer met muziek en zang bezig te zijn.
Nancy
student zang
Lot zingt en schrijft. Ze geniet van kleine magie zoals een uitkomend kuiken, de muziek van Beth Hart en blijft graag leren.
Lot
bandlid Muziekhuis, oud-student songwriting, zang
Jos begon als student slagwerk en ging nooit meer weg, zo goed beviel het bij Raakvlak. Nu ondersteunt hij als vrijwilliger nieuwe studenten vanachter zijn drumstel. Zelf treedt hij regelmatig op met Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans.
Jos Laverman
oud-student, muzikant slagwerk
Als student van het eerste uur groeide Miriam met Raakvlak mee. Als groepsleider biedt zij nu een luisterend oor voor alle studenten van de muziekgroepen.
Miriam
bandlid Muziekhuis, oud-student
Muzikale duizendpoot Akash vertelt het liefst verhalen. Met muziek, tekst en beelden graag! Muse, Queen en Todrick Hall geven hem inspiratie. Bij Raakvlak richt hij zich nu op piano, maar hij kan ook fantastisch zingen!
Akash
student piano, zang
Roos is zangeres en schrijft haar eigen songs. Met een voorliefde voor rap en beats vertelt zij haar verhaal in woorden en muziek.
Rozemarijn
oud-student zang
Voor Reinder is muziek het beste medicijn voor alles. Hij speelde in jazz-combo’s en popformaties, in muziektheater en als studiomuzikant. Hij ondersteunt graag bij optredens en repetities van Raakvlak.
Reinder van Raalte
muzikant, coach piano
Sanne zingt in de band Raak en krijgt coaching van Margriet. Ze houdt van Muse, Enter Shikari en Depeche Mode en spot altijd patronen in een chaotisch bestaan.
Sanne
bandlid Muziekhuis, oud-student zang
Wie Danny zegt, zegt Levenslied. Samen met zijn coaches nam hij alle aspecten van het zingen onder de loep omdat hij graag meer wil gaan optreden. Hij nam zelfs een eigen nummer op, dat te zien is op deze website.
Danny
oud-student zang
Arnold stond aan de basis van de Academie. Samen met Annemiek bedacht hij het en zette hij het op. Een daadkrachtige duizendpoot met heel veel liefde voor de mens, muziek en theater!
Arnold Fransen
organisatie
Annemiek stond samen met Arnold aan de basis van de Academie. Ze houdt van afwisseling en dat is maar goed ook, want er is altijd iets te doen. Ze maakt de wereld graag ietsje mooier en geniet enorm van de repetities en de optredens.
Annemiek van Bussel
organisatie
Margriet is met hart en ziel vanaf de start bij Raakvlak betrokken. Zij geeft onze studenten letterlijk een stem via haar specialiteit: zang! Ze studeerde aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum. Inmiddels heeft zij haar eigen zangpraktijk en is ze dirigent van een aantal Zwolse koren.
Margriet Bruggemans
coach zang
Sander speelt piano. Hij laat zich inspireren door Beethoven, maar je kunt hem 's nachts ook wakker maken voor een vette early Hardcore rave met een tunnel.
Sander
oud-student piano
Piet Hein is gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Een veelzijdig muzikant en docent dus die houdt van afwisseling. Hij staat regelmatig zelf op het podium en brengt zijn ervaring graag over.
Piet Hein Appelo
coach
Hij stond na een paar coachingssessies al op het podium bij Raakvlak Live in 2019. Stille kracht achter de basgitaar, dat is helemaal Eelco.
Eelco
oud-student, muzikant basgitaar
Jan Willem is onze drumcoach. Hij leert ook niet-drummers graag hoe ze ritme aan hun zang en spel kunnen toevoegen.
Jan Willem ten Brinke
coach
Voorzitter Ryan Hoekman initieerde vele culturele initiatieven en coördineert prachtige projecten bij Zwolle17GlobalGoals. Haar creatieve blik, die altijd mogelijkheden ziet, past perfect bij ons.
Ryan Hoekman
organisatie
Peter is bassist en zou niet zonder muziek kunnen. Daar mee bezig kunnen zijn gunt hij iedereen die van muziek houdt.
Peter Uil
muzikant
Hij is gek op sax spelen, stamppot andijvie en laat zich graag inspireren door Miles Davis. Hielke speelt met veel plezier mee in het Muziekhuis van Raakvlak.
Hielke
oud-student saxofoon
Kim zingt, speelt, verbeeldt. In muziek en in grafisch werk laat zij haar eigen stem horen en kleur zien. Niet voor niets inspireren andere artiesten haar wanneer de emotie oprecht is, ook Kims werk is uniek en weet te raken.
Kim
oud-student slagwerk, zang
Willem is onze gitarist van "het eerste uur" - hij speelde al tijdens het eerste concert in Odeon in 2017 het dak eraf! Zijn inspiratie is Rory Gallagher, de beste gitarist ter wereld die niets had met roem maar gewoon wilde spelen voor publiek. Spelen, liefst samen met andere gezellige mensen, genieten van muziek: dat is Willem.
Willem
oud-student gitaar
Leander, zanger-gitarist, liet al in 2019 tijdens Raakvlak Live van zich horen, en hoe! Met Passenger als grootste inspiratiebron doet hij niets liever dan optreden en nog meer met zijn grote passie, muziek, te kunnen doen.
Leander
oud-student gitaar, zang
Lian houdt van vernieuwing en uitdaging en vooral van muziek! Ze zingt in de band van het Muziekhuis. Haar muzieksmaak is breed, van indi tot punk, soul en techno.
Lian
oud-student zang
Henri helpt mensen met talent graag verder. Daar zet hij met liefde zijn hele netwerk voor in. Zelf staat hij al jaren op vele podia met Nederlandstalig repertoire, heeft een platenlabel en een entertainmentbedrijf.
Henri van Velzen
coach zang
Deze bevlogen pianist staat regelmatig op het podium, componeert en geeft les. Hij begeleidt graag iedereen die liefde voor muziek heeft, enthousiast is en inzet toont. Zelf werd de liefde voor de muziek hem bijna met de paplepel ingegoten. Die passie brengt hij graag over, op en naast het podium.
Micha Wink
coach piano
Muziek componeren, gitaar en piano spelen, en gedichten en verhalen schrijven zijn de passies van Emiel. Zijn muziek beweegt zich op de grens tussen klassiek, film-muziek, pop en jazz.
Emiel
oud-student gitaar
Voor Jelle, gitarist, zanger en songwriter, is muziek belangrijk als ontsnapping uit de dagelijkse drukte, om te gaan met emoties en inspiratie op te doen.
Jelle
oud-student gitaar, zang
Ras-ondernemer Sander Dol helpt graag mee om van Raakvlak een succes te maken zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Zelf staat hij ook regelmatig op het podium met luisterliedjes of juist een vrolijke noot.
Sander Dol
organisatie
Road speelt mee in onze theatergroep. Ze haalt energie & inspiratie uit muziek en wil later graag iets zinnigs kunnen betekenen voor (kans-)arme kinderen.
Road
oud-student theater
Rustig luisteren, en dan nét even die goede tip aan je geven waardoor het ineens geweldig klinkt. Dat is Julius ten voeten uit. Hij is behalve bassist ook producent. Hij studeerde aan de Rockacademie in Tilburg, inmiddels staat hij regelmatig op het podium in muziek- en theaterproducties en in de studio.
Julius Rense
coach
Cindy helpt anderen graag zich te ontwikkelen. Bij Raakvlak combineert zij dat met haar grote muzikale ervaring. Soms als zangcoach, steeds vaker ook om boven water te halen wat de leervraag is van de studenten die bij ons aankloppen.
Cindy Oudshoorn
coach zang
Anna zingt, drumt en begeleidt graag muzikale mensen bij hun talent. Ze staat zelf regelmatig op het podium met de Bluebettes.
Anna Hoekstra
coach zang
Ilse werkt als trainingsacteur, ambulant begeleider, docent en acteur. Deze theatrale duizendpoot zit altijd vol ideeën en energie.
Ilse Horstman
coach theater
Michiel was één van de eerste studenten van Raakvlak. Nu zingt hij en speelt hij gitaar alsof hij nooit anders gedaan heeft.
Michiel
bandlid Muziekhuis, oud-student gitaar, zang
Mike is gitarist, met een voorliefde voor de elektrische gitaar. Hij schrijft eigen songs, zonder woorden maar met muzikale zeggingskracht.
Mike
oud-student gitaar