Raakvlak Familie

Iedereen die bij Raakvlak betrokken is wordt lid van onze grote Raakvlak Familie. Op deze pagina vind je studenten en coaches, maar ook de mensen achter de schermen.

Je ziet welke coach welke studenten coacht en andersom. Klik van de één naar de ander en wandel zo door ons uitgebreide familie-album.

Ilse werkt als trainingsacteur, ambulant begeleider, docent en acteur. Deze theatrale duizendpoot zit altijd vol ideeën en energie.
Ilse Horstman
coach theater
Piet Hein is gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Een veelzijdig muzikant en docent dus die houdt van afwisseling. Hij staat regelmatig zelf op het podium en brengt zijn ervaring graag over.
Piet Hein Appelo
coach, bandcoach
Hij stond na een paar coachingssessies al op het podium bij Raakvlak Live in 2019. Stille kracht achter de basgitaar, dat is helemaal Eelco.
Eelco
student basgitaar
Rustig luisteren, en dan nét even die goede tip aan je geven waardoor het ineens geweldig klinkt. Dat is Julius ten voeten uit. Hij is behalve bassist ook producent. Hij studeerde aan de Rockacademie in Tilburg, inmiddels staat hij regelmatig op het podium in muziek- en theaterproducties en in de studio.
Julius Rense
coach, bandcoach
Roos is zangeres en schrijft haar eigen songs. Met een voorliefde voor rap en beats vertelt zij haar verhaal in woorden en muziek.
Rozemarijn
student zang
Mike is gitarist, met een voorliefde voor de elektrische gitaar. Hij schrijft eigen songs, zonder woorden maar met muzikale zeggingskracht.
Mike
student gitaar
Sanne zingt in de band Raak en krijgt coaching van Margriet. Ze houdt van Muse, Enter Shikari en Depeche Mode en spot altijd patronen in een chaotisch bestaan.
Sanne
student zang
Michiel was één van de eerste studenten van Raakvlak. Nu zingt hij en speelt hij gitaar alsof hij nooit anders gedaan heeft.
Michiel
oud-student zang, gitaar
Margriet is met hart en ziel vanaf de start bij Raakvlak betrokken. Zij geeft onze studenten letterlijk een stem via haar specialiteit: zang! Ze studeerde aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum. Inmiddels heeft zij haar eigen zangpraktijk en is ze dirigent van een aantal Zwolse koren.
Margriet Bruggemans
coach, bandcoach zang