Raakvlak Familie

Iedereen die bij Raakvlak betrokken is wordt lid van onze grote Raakvlak Familie. Op deze pagina vind je studenten en coaches, maar ook de mensen achter de schermen.

Je ziet welke coach welke studenten coacht en andersom. Klik van de één naar de ander en wandel zo door ons uitgebreide familie-album.

Sander speelt piano. Hij laat zich inspireren door Beethoven, maar je kunt hem 's nachts ook wakker maken voor een vette early Hardcore rave met een tunnel.
Sander
student piano
Sharyssa schrijft graag kleine intieme songs. Ze houdt van KITE, rock/metalbands maar ook romantische muziek zoals die van haar idool James Bay. Deze sprankelende zangeres is ondernemer, singersongwriter en de trotse moeder van de mooiste jongen op aarde.
Sharyssa
student zang
Hij is gek op sax spelen, stamppot andijvie en laat zich graag inspireren door Miles Davis. Hielke speelt met veel plezier mee in het Muziekhuis van Raakvlak.
Hielke
muziekhuis saxofoon
Lian houdt van vernieuwing en uitdaging en vooral van muziek! Ze zingt in de band van het Muziekhuis. Haar muzieksmaak is breed, van indi tot punk, soul en techno.
Lian
student, muziekhuis zang
Kim zingt, speelt, verbeeldt. In muziek en in grafisch werk laat zij haar eigen stem horen en kleur zien. Niet voor niets inspireren andere artiesten haar wanneer de emotie oprecht is, ook Kims werk is uniek en weet te raken.
Kim
oud-student zang, slagwerk
Jos begon als student slagwerk en ging nooit meer weg, zo goed beviel het bij Raakvlak. Nu ondersteunt hij als vrijwilliger nieuwe studenten vanachter zijn drumstel. Zelf treedt hij regelmatig op met Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans.
Jos Laverman
muzikant, oud-student slagwerk
Henri helpt mensen met talent graag verder. Daar zet hij met liefde zijn hele netwerk voor in. Zelf staat hij al jaren op vele podia met Nederlandstalig repertoire, heeft een platenlabel en een entertainmentbedrijf.
Henri van Velzen
coach zang
Deze bevlogen pianist staat regelmatig op het podium, componeert en geeft les. Hij begeleidt graag iedereen die liefde voor muziek heeft, enthousiast is en inzet toont. Zelf werd de liefde voor de muziek hem bijna met de paplepel ingegoten. Die passie brengt hij graag over, op en naast het podium.
Micha Wink
coach piano
Lot zingt en schrijft. Ze geniet van kleine magie zoals een uitkomend kuiken, de muziek van Beth Hart en blijft graag leren.
Lot
student zang
Wie Danny zegt, zegt Levenslied. Samen met zijn coaches nam hij alle aspecten van het zingen onder de loep omdat hij graag meer wil gaan optreden. Hij nam zelfs een eigen nummer op, dat te zien is op deze website.
Danny
student zang
Kim stapte in 2018 in bij Raakvlak en stond na 1,5 repetitie al op het podium. Ogenschijnlijk simpele teksten met een enorme zeggingskracht spreken haar aan. Die weet ze dan ook als geen ander te vertolken: krachtig en innemend weet ze ons keer op keer zowel te ontroeren als te laten swingen.
Kim
oud-student zang
Leander, zanger-gitarist, liet al in 2019 tijdens Raakvlak Live van zich horen, en hoe! Met Passenger als grootste inspiratiebron doet hij niets liever dan optreden en nog meer met zijn grote passie, muziek, te kunnen doen.
Leander
muziekhuis zang, gitaar
Cindy helpt anderen graag zich te ontwikkelen. Bij Raakvlak combineert zij dat met haar grote muzikale ervaring. Soms als zangcoach, steeds vaker ook om boven water te halen wat de leervraag is van de studenten die bij ons aankloppen.
Cindy Oudshoorn
coach zang
Willem is onze gitarist van "het eerste uur" - hij speelde al tijdens het eerste concert in Odeon in 2017 het dak eraf! Zijn inspiratie is Rory Gallagher, de beste gitarist ter wereld die niets had met roem maar gewoon wilde spelen voor publiek. Spelen, liefst samen met andere gezellige mensen, genieten van muziek: dat is Willem.
Willem
oud-student, muziekhuis gitaar
Annemiek stond samen met Arnold aan de basis van de Academie. Ze houdt van afwisseling en dat is maar goed ook, want er is altijd iets te doen. Ze maakt de wereld graag ietsje mooier en geniet enorm van de repetities en de optredens.
Annemiek van Bussel
organisatie
Arnold stond aan de basis van de Academie. Samen met Annemiek bedacht hij het en zette hij het op. Een daadkrachtige duizendpoot met heel veel liefde voor de mens, muziek en theater!
Arnold Fransen
organisatie
Als student van het eerste uur groeide Miriam met Raakvlak mee. Inmiddels is ze volleerd podiumdier. Ze speelt mee in de band van het Muziekhuis, maakt deel uit van de theatergroep en werkt als vrijwilliger voor Raakvlak.
Miriam
oud-student, muziekhuis zang, theater
Voor Reinder is muziek het beste medicijn voor alles. Hij speelde in jazz-combo’s en popformaties, in muziektheater en als studiomuzikant. Hij ondersteunt graag bij optredens en repetities van Raakvlak.
Reinder van Raalte
coach piano
Road speelt mee in onze theatergroep. Ze haalt energie & inspiratie uit muziek en wil later graag iets zinnigs kunnen betekenen voor (kans-)arme kinderen.
Road
student theater
Muzikale duizendpoot Akash vertelt het liefst verhalen. Met muziek, tekst en beelden graag! Muse, Queen en Todrick Hall geven hem inspiratie. Bij Raakvlak richt hij zich nu op piano, maar hij kan ook fantastisch zingen!
Akash
student zang, piano
Voor Jelle, gitarist, zanger en songwriter, is muziek belangrijk als ontsnapping uit de dagelijkse drukte, om te gaan met emoties en inspiratie op te doen.
Jelle
student zang, gitaar
Rob van Essen is secretaris in het bestuur van Raakvlak. Hij speelt mondharmonica in de Bellymen Bleusband en kent als organisator van IJsseljazz ook de wereld achter de optredens.
Rob van Essen
organisatie
Voorzitter Ryan Hoekman initieerde vele culturele initiatieven en coördineert prachtige projecten bij Zwolle17GlobalGoals. Haar creatieve blik, die altijd mogelijkheden ziet, past perfect bij ons.
Ryan Hoekman
organisatie
Roos is zangeres en schrijft haar eigen songs. Met een voorliefde voor rap en beats vertelt zij haar verhaal in woorden en muziek.
Rozemarijn
student zang
Ras-ondernemer Sander Dol helpt graag mee om van Raakvlak een succes te maken zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Zelf staat hij ook regelmatig op het podium met luisterliedjes of juist een vrolijke noot.
Sander Dol
organisatie
Muziek componeren, gitaar en piano spelen, en gedichten en verhalen schrijven zijn de passies van Emiel. Zijn muziek beweegt zich op de grens tussen klassiek, film-muziek, pop en jazz.
Emiel
student gitaar
Peter is bassist en zou niet zonder muziek kunnen. Daar mee bezig kunnen zijn gunt hij iedereen die van muziek houdt.
Peter Uil
muzikant
Sanne zingt in de band Raak en krijgt coaching van Margriet. Ze houdt van Muse, Enter Shikari en Depeche Mode en spot altijd patronen in een chaotisch bestaan.
Sanne
student zang
Anna zingt, drumt en begeleidt graag muzikale mensen bij hun talent. Ze staat zelf regelmatig op het podium met de Bluebettes.
Anna Hoekstra
coach zang
Jan Willem is onze drumcoach. Hij leert ook niet-drummers graag hoe ze ritme aan hun zang en spel kunnen toevoegen.
Jan Willem ten Brinke
coach
Ilse werkt als trainingsacteur, ambulant begeleider, docent en acteur. Deze theatrale duizendpoot zit altijd vol ideeën en energie.
Ilse Horstman
coach theater
Piet Hein is gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Een veelzijdig muzikant en docent dus die houdt van afwisseling. Hij staat regelmatig zelf op het podium en brengt zijn ervaring graag over.
Piet Hein Appelo
coach, bandcoach
Hij stond na een paar coachingssessies al op het podium bij Raakvlak Live in 2019. Stille kracht achter de basgitaar, dat is helemaal Eelco.
Eelco
student basgitaar
Rustig luisteren, en dan nét even die goede tip aan je geven waardoor het ineens geweldig klinkt. Dat is Julius ten voeten uit. Hij is behalve bassist ook producent. Hij studeerde aan de Rockacademie in Tilburg, inmiddels staat hij regelmatig op het podium in muziek- en theaterproducties en in de studio.
Julius Rense
coach, bandcoach
Mike is gitarist, met een voorliefde voor de elektrische gitaar. Hij schrijft eigen songs, zonder woorden maar met muzikale zeggingskracht.
Mike
student gitaar
Michiel was één van de eerste studenten van Raakvlak. Nu zingt hij en speelt hij gitaar alsof hij nooit anders gedaan heeft.
Michiel
oud-student zang, gitaar
Margriet is met hart en ziel vanaf de start bij Raakvlak betrokken. Zij geeft onze studenten letterlijk een stem via haar specialiteit: zang! Ze studeerde aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum. Inmiddels heeft zij haar eigen zangpraktijk en is ze dirigent van een aantal Zwolse koren.
Margriet Bruggemans
coach, bandcoach zang