Word jij groepsleider bij Raakvlak?

Zaterdags swingt DoMusica, want dan oefenen onze muziekgroepen. Onder leiding van een bandcoach ontwikkelen onze studenten zich als muzikant, oefenen met samenspelen en bereiden optredens voor. Ga jij hen daarbij, als vrijwilliger, helpen?

We zoeken iemand die

  • Zelfstandig kan werken
  • Zorgt voor de ontvangst
  • Een luisterend oor biedt
  • Contact houdt met de groep over praktische zaken
  • Om de veertien dagen op zaterdagochtend beschikbaar is
  • Hart heeft voor mensen en muziek

 

Meer weten? Lees de uitgebreide beschrijving of maak direct een afspraak met ons. We gaan graag met je in gesprek.

Vacature: groepsleider (vrijwilliger)

De studenten van Raakvlak kunnen al zingen of spelen, maar vinden het vaak lastig vinden ‘gewoon’ mee te doen. Tijdens de periode bij Raakvlak ontwikkelen zij zich en leren ze andere muzikanten kennen, zodat ze daarna wel aansluiting kunnen vinden in de ‘reguliere’ circuits.

Raakvlak Academie heeft muziek- en theatergroepen, we geven 1-op-1 coaching en organiseren workshops. Voor de muziekgroepen op zaterdag zoeken we bevlogen groepsleiders.

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor de warme ontvangst. Dat doe je tijdens de repetities op zaterdagochtend, één keer in de veertien dagen. De bandcoach zorgt voor de inhoudelijke sturing, hij of zij verzorgt de repetitie. Jij bent er voor de studenten. Wanneer iemand even extra aandacht nodig heeft bijvoorbeeld, of voor praktische zaken. Buiten de repetities om ben je voor studenten het aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met de muziekgroep.

Wie zoeken we?

Mensen met hart voor elkaar, die goed in staat zijn om praktische problemen op te lossen. Die een luisterend oor kunnen bieden. Die graag een ander verder helpen. Je hoeft geen muziek- of zorgopleiding te hebben. Affiniteit met muziek en met ons werk is wel een vereiste. Het gaat vooralsnog om vrijwilligerswerk.

Wat bieden we je?

Boeiend werk met fijne mensen in een leuke sfeer. Het gaat om vrijwilligerswerk, werk waar je zeker energie van zult krijgen. We zijn flexibel en vangen eventuele vakanties en vrije dagen graag voor je op.

Wie en wat is Raakvlak?

Raakvlak Academie is een particulier initiatief, een stichting. We zijn actief sinds 2017. Annemiek van Bussel en Arnold Fransen hebben de dagelijkse leiding. De bandcoaches zijn muziekprofessionals. Groepsleiders zijn vrijwilligers. In de muziekgroepen zijn ook vrijwilligers als muzikant actief.

Contact

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Mail naar info@raakvlakacademie.nl of bel Arnold Fransen 06 4617 9805 of Annemiek van Bussel 06 2475 2842.