Muziek vind ik het beste medicijn voor alles

Reinder is onze toetsentovenaar. Hij springt bij op het podium als het nodig is, ondersteunt zangrepetities en coacht ook graag studenten.

Reinder is een bekende muzikale verschijning op de Zwolse podia. Al tijdens zijn studie aan het conservatorium speelde hij regelmatig in jazz-combo’s en popformaties. Daarna volgde een rijke muziekcarrière met internationale tours, muziektheater en werk als studiomuzikant voor onder andere Typhoon.

Hij speelt nog steeds graag in het theater, met de firma Weijland bijvoorbeeld. Ook hoor en zie je hem veelvuldig samen met zangeres Margriet Bruggemans, bij The Alluring Ajettes, als begeleider van een aantal Zwolse koren. Hij speelt net zo makkelijk een liedje op de accordeon als op piano: en dat alles volledig vanuit het hart.

Bij Raakvlak zagen jullie hem ook al vaak op het podium. Als bandleider, als begeleider. Wanneer het handig en nodig is komt Reinder graag een muzikale hand helpen bij live optredens, bijvoorbeeld om een mooie ballad te begeleiden of een stevige soul nog meer power te geven. Ook begeleidt hij regelmatig als ‘repetitor’ zangrepetities van coach Margriet. Wil je leren improviseren op toetsen, jazz spelen? Ook dan ben je bij Reinder aan het goede adres!

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bij Raakvlak mag iedereen zich ontplooien in een zo belangrijk onderdeel van hun leven en welbevinden. Daar help ik graag aan mee.