Muziek is voor mij een manier om me te laten raken

Een goed gevoel van eigenwaarde ontwikkelen is, voor velen met mij, best een uitdaging

Wat betekent muziek voor jou?

Muziek is voor mij een manier om me te laten raken. Ook zorgt het voor ontspanning als ik zelf zing en gebruik ik het als uitlaatklep om emoties te ventileren. Soms wat voorzichtig, soms heel uitbundig! Ik heb veel in koren gezongen en af en toe in een bandje als gast zangeres. Ik zing altijd met de radio mee en ken bijna alle songteksten. Een beetje een wandelende jukebox zeg maar!

Waarom doe je mee met bij Raakvlak?

Op het moment dat ik in een burn out zat en dus niet zo lekker in mijn vel, kwam ik oud klasgenoot Margriet tegen die mij enthousiasmeerde om bij Raakvlak aan te sluiten. Een hele fijne manier om weer meer met muziek en zang bezig te zijn!

Heb je een songtekst die veel voor je betekent?

Dat is best verschillend per levensfase. Maar het nummer ‘You say’ van Lauren Daigle heeft wel een bijzondere betekenis voor mij. Niet op een religieuze manier maar meer spiritueel. Hoe het in het leven een proces is om een goed gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dat is, voor velen met mij, best een uitdaging. Daarom heb ik er ook voor gekozen om dit nummer te zingen tijdens het optreden in Hedon afgelopen voorjaar. Dat gaf mijn zelfvertrouwen wel even een boost!

Een mooi citaat van Christina Aguilera:

We are beautiful in every single way!

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin