Muziek maken en delen geeft mij de energie die ik nodig heb om altijd door te willen blijven gaan

Wat betekent muziek voor jou?

Muziek betekent voor mij bevrijding. Een plek om elke keer naar terug te keren om plezier te beleven, angsten onder ogen te zien, woede van je af te schudden en het is een plek waar ik me altijd thuis voel.

Elk moment van de dag staat voor mij in teken van muziek. Muziek maken en delen geeft mij de energie die ik nodig heb om altijd door te willen blijven gaan.

Waarom ben je verbonden aan Raakvlak?

Door de jaren heen heb ik veel mensen mogen ontmoeten van verschillende achtergronden die allemaal wel een verhaal hebben bij hun favoriete muziek. Door het maken van muziek vinden zij een uitlaatklep die hun, net zoals mij, ontzettend veel helpt met het verwerken van emoties. Ik vind Raakvlak een perfect initiatief om de muziek door te kunnen geven aan mensen die hun ei kwijt willen in hun performances. Ik voel me vereerd dat ik mag meehelpen bij deze toffe organisatie.

Is er een songtekst die jou inspireert, die veel voor je betekent?

“But I’m still right here, giving blood, keeping faith. And I’m still right here.” – The Patient van Tool

Dit nummer gaat voor mij over een persoon die door een zelfhelend mantra het geduld vindt om af te wachten wat er morgen gaat komen. Hij herinnert zichzelf dat hij hier in het moment is en vind daar vrede in. Dit nummer heeft mij vaak gerustgesteld wanneer ik dat nodig had en heeft mij vaak geïnspireerd tot nieuwe inzichten.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

“But I’m still right here, giving blood, keeping faith. And I’m still right here.” – The Patient van Tool