Sponsor aan het woord

“Onlangs probeerde ik nog een workshop hoelahoepen!”

In een serie interviews laten we onze sponsoren aan het woord. Wij zijn ontzettend blij met alle steun die we jaarlijks ontvangen en noemen iedere sponsor dan ook #SuperSponsor. Deze keer gaan we in gesprek met online marketeer Sanne van Tuijl.

Ze is een echte spelletjesfanaat, heeft haar dertig planten stuk voor stuk een naam gegeven én ze is hypernieuwsgierig. Met een glinstering in haar ogen vertelt ze dat ze onlangs nog met haar zus een workshop hoelahoepen probeerde. “Dat is echt heel erg leuk”. Los van het feit dat ze een heel leuk mens is, is ze ook nog eens op een prachtige manier betrokken bij het mooier maken van deze wereld. Zo helpt ze sinds kort ook vrijwillig de Raakvlak Academie met de contentmarketing, website en berichten op sociale media.

We hebben het over Sanne van Tuijl, 34 lentes jong en geboren in Zaltbommel. Na meerdere jaren woonachtig te zijn geweest in Brabant, heeft ze nu haar plek gevonden in het mooie Utrecht. “Mijn jongere zus woont boven me, dat is echt supergezellig!”. Maar Sanne is meer dan dat. Ze is ook eigenaresse van Molly Marketing en PR. Als kersverse ondernemer helpt ze bedrijven met haar kennis van online marketing. Sanne: “Maar wel met de focus op duurzame bedrijven. Zij die het beste met mens, dier en natuur voor hebben. Daar lever ik graag mijn bijdrage aan.”

7 dingen die je écht moet weten over Sanne

✅ Ze heeft voor langere tijd in Engeland en Portugal gewoond

✅ Meerdaagse festivals gaat ze graag naar toe: “wel met mooi weer hoor”

✅ ‘Alle hoofdsteden van Europa bezoeken’ staat op haar bucketlist

✅ Nieuwe talen, mensen en culturen ontdekken doet ze graag

✅ Ze is wekelijks in de Intratuin te vinden voor nieuwe plantjes

✅ Ze is fervent gebruiker van de Facebookgroep ‘Stekjes ruilen in Utrecht’

✅ Energie geeft ze en haalt ze uit sporten, familie en vrienden

Waarom help je de Raakvlak Academie?

Voor de Raakvlak Academie zet ze haar diensten vrijwillig in sinds eind 2020. “Waar we ontzettend blij mee zijn!”. Zo helpt ze Raakvlak bij de contentmarketing, social media en website. “Heel fijn om haar in het team te hebben. Ze is niet alleen heel kundig, ze heeft ook een warme persoonlijkheid die perfect in ons team past”, aldus Annemiek van Bussel (artistiek leider bij Raakvlak). Maar waarom heeft zij ervoor gekozen om de Raakvlak Academie te helpen?

“Goeie vraag! Zoals ik eerder al zei, vind ik het belangrijk om organisaties te helpen die het beste voor hebben met de medemens. De Raakvlak Academie is zo’n organisatie. Zij zijn net zo begaan met het welzijn van mensen als ik. Ik krijg er dan ook heel veel energie van als ik het team kan helpen, zodat we voor de organisatie kunnen werken aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid.”

Sanne haalt veel geluk uit het geluk van anderen: “Daar kan ik letterlijk een meter van groeien. Als ik zie dat de studenten gelukkig zijn, dan kan ik daar volop van genieten. En dat is waarom ik volmondig ‘ja’ heb gezegd op deze leuke uitdaging.”

Wat wil je de lezer nog meer meegeven?

“Veel mensen hebben niet door hoe snel je een ander blij kunt maken met jouw kennis van zaken. Dat kan al door gewoonweg een stukje advies te geven, of een keer mee te denken. Wat het je oplevert? Het geeft zo ontzettend veel voldoening om andere mensen te helpen. Echt een aanrader om dat een keer vrijwillig te doen. Je emotionele bankrekening wordt keer op keer volgestort. En dat voelt goed! Ik zou ondernemers en organisaties dan ook aanraden om het gewoon een keer te proberen.”

Ook een keer proberen?

Bij de Raakvlak Academie zijn we altijd op zoek naar organisaties die hun bijdrage willen leveren aan onze studenten en daarmee een mooiere wereld. Zou je het een keer willen proberen of heb je een concreet idee hoe je ons kunt helpen? Laat het ons dan weten via info@raakvlakacademie.nl t.a.v. Annemiek van Bussel.