Projectleider(s) gezocht!

Ben jij diegene die een verschil wil maken in het leven van muzikale mensen zonder netwerk, zelfvertrouwen of de financiële middelen om hun weg te vinden als muzikant? Dan is dit jouw kans!

Organisatie

Bij Stichting Raakvlak zetten we ons in voor muzikale mensen die vaak al jong te maken hebben gehad met tegenslag. We bieden een veilige omgeving waarin one deelnemers hun muzikale talent kunnen ontwikkelen, hun zelfvertrouwen vergroten en nieuwe mensen leren kennen. Onze missie is om hen in staat te stellen op eigen kracht, passend bij hun vermogen, verder te gaan met het maken van muziek.

We zijn op zaterdagen actief in DoMusica en op de maandagavond in Hedon. Op vrijdagen zijn we vaak te vinden in een van de kantoorruimtes bij Zwolse Theaters.

Visie

Raakvlak richt zich op mensen met talent voor muziek voor wie het lastig is om mee te doen binnen het reguliere aanbod van bijvoorbeeld bands, koren, open podia en jamsessies. We begeleiden hen bij het maken van podiumkunsten met als doel hen een plek en manier te laten vinden om verder te kunnen met het maken van muziek. De begeleiding wordt uitgevoerd door muziekprofessionals.  We werken zoveel mogelijk in groepen, zodat ook vaardigheden worden geoefend die nodig zijn wanneer je samenwerkt met andere muzikanten en voor het functioneren in de maatschappij.

Functie

Als projectleider regel je de instroom (het houden van kennismakingsgesprekken hoort daar bij), de bijeenkomsten (planning en bezetting), zie je toe op de budgetten (per project wordt een budget opgesteld) en schrijf je mee aan de projectplannen. Het eerste project dat voor komend jaar gepland is, is het project Bands 2024-2025. Daarnaast willen we ook projecten opstarten voor de Open Muziekinloop en Talentontwikkeling (diverse workshops en lessenseries gericht op ontwikkeling) en hebben we doorlopend optreedverzoeken waar we al dan niet invulling aan geven.

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Daarom start een project pas definitief wanneer de financiering rond is.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:

 • Goed kan plannen en organiseren
 • Zelfstandig kan werken
 • Als zzp-er inzetbaar is
 • Een groot sociaal hart heeft
 • Gesprekken kan voeren met nieuwe deelnemers, samen met een collega, en kan inschatten of deze deelnemer mee zou kunnen doen
 • Graag deel wil uitmaken van ons team met enthousiaste vrijwilligers en professionals

Aanbod

 • Een uitdagende en betekenisvolle functie bij een toonaangevende stichting in Zwolle
 • Mogelijkheid om je organisatorische vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren;
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving met gelijkgestemde mensen;
 • De maximale vergoeding is 4 uur per week op basis van ons uurtarief, gedurende de looptijd van het project.
 • We verwachten dat dit circa 4 uur per week aan tijdsinvestering kost.