Raakvlak, daar zit muziek in

Voor iedereen een passend traject, daar gaan we voor

Sander Dol is bestuurslid en penningmeester van Raakvlak Academie. Achter de schermen zorgt hij ervoor dat we kunnen doen wat we het liefste doen: muziek en theater maken.

Wat doe jij binnen Raakvlak?
Een kleine twee jaar geleden kwam de vacature voor Penningmeester van de Raakvlak Academie vrij. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ‘cijfertjes’ mijn grote liefde zijn, maar het is altijd wel erg belangrijk geweest tijdens mijn werk en het runnen van mijn restaurants. Eigenlijk een noodzakelijk kwaad, maar als je het goed doet is het ook best leuk.

Arnold en Annemiek hebben mij met veel gekke projecten in het verleden geholpen. Zoals de organisatie van het Thorbeckegrachtfestival met Thorbeckegrachtconcert. De Hollandse (kleinkunst)liedjesprogramma’s ‘Theater van het Lied’; met liedjes van Jan Smit tot Ruth Jacott en van Robert Long tot Willeke Alberti. Gek, lief, emotioneel, vrolijk en serieus: het kwam allemaal voorbij. Ik vond dat ik een keer wat terug moest doen. Daarom aanvaarde ik de functie.

Wat vind je zo mooi aan Raakvlak? 
De onvermoeibare inzet om voor iedereen een passend muziektraject te creëren. Ongelofelijk veel respect, voor iedereen overigens. Ik hoop dat Raakvlak hen kan blijven helpen passende weg te vinden met ondersteuning van muziek, zang, theater, spoken word en wat er verder allemaal nog bedacht wordt!  Ik zal dat dan weer op mijn manier ondersteunen met bankzaken, betalingen, ontvangsten, jaarrekeningen, subsidiestromen, etc.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin