Raakvlak, een club die toevoegt

Wat is er nou mooier dan stralend op het podium staan?

Wat doe jij binnen Raakvlak?

Alweer bijna twee jaar mag ik meedoen met de Raakvlak Academie. En geen seconde spijt gehad, want wat een geweldige club is het! Een club waar muziek maken de mensen bindt. Muziek maken op verschillende manieren. De Raakvlak Academie geeft daarbij dat extra duwtje waardoor iedereen na een mindere periode weer mee kan doen en uitzicht heeft op een betere toekomst.

Wat vind je zo mooi aan Raakvlak? 

Wat is er nou mooier dan op het podium staan en te stralen. Professionele muziekcoaches helpen de studenten daarbij. Niet zomaar in het diepe springen. Sterker nog, de mogelijkheid krijgen om je als muzikant te ontwikkelen. En daarnaast een netwerk op te bouwen wat daarna op eigen kracht verder gaan makkelijker maakt.

Ik twijfelde dan ook niet toen Raakvlak me vroeg voorzitter te worden. Buiten de gebaande paden nieuwe wegen en praktische oplossingen zoeken en vinden, lopen als een rode draad door de projecten waar ik me graag voor inzet. Bovendien voegt deze club toe waar veel mensen behoefte aan hebben: creativiteit, vertrouwen en toekomstperspectief.

Daar werken we als Raakvlak aan, en dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we enorm blij dat onze partners ons daarbij ondersteunen. Alleen zo kunnen we steeds een stap verder komen en met elkaar een groot en sterk netwerk bouwen voor onze deelnemers.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin