Dat ik iets met tekst en vertellen wil doen staat voor mij wel vast

Robin staat graag op het podium. HIer lees je waar zij haar inspiratie vandaan haalt

Heb je een favoriete film of is er een filmfragment dat veel voor je betekent?
Een filmfragment wat op mij veel indruk heeft gemaakt is in ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Op een gegeven moment zal de vrouw uit haar lijden worden verlost door euthanasie. Ze neemt afscheid van haar kind en die zit bij haar op bed en zegt: ik vind het jammer dat je doodgaat. Dit fragment raakt me elke keer weer, omdat het zo puur is, zo’n eerlijke reactie op het naderende afscheid. Als ik behoefte heb om te huilen, zet ik deze film op.
Daarnaast kijk ik regelmatig ‘A star is born’ omdat dit een film is die heel belangrijk was voor mij en een dierbare die helaas is overleden.

Als je later groot bent, wat wil je dan worden?
Haha, nou ten eerste zou ik het met mijn 1,56 m heel leuk vinden als ik ooit groot word. Ik weet niet heel goed wat ik wil worden, maar dat ik iets met tekst en vertellen wil doen dat staat voor mij wel vast.

Waar of bij wie haal jij je inspiratie vandaan?
Ik heb niet een persoon die mij inspireert; ik kan inspiratie halen uit alle mensen. Ik denk dat iedereen wel wat heeft wat kan inspireren. Het is meer of je je wil laten inspireren door diegene en misschien door kleine dingen en niet alleen op een grootse manier geïnspireerd wil worden.

Waar kunnen we jou voor wakker maken, wat vind je echt te gek om te doen?
Eerlijk is eerlijk: op het toneel staan en spelen geeft mij een enorme kick. Daar kan je mij altijd voor wakker maken!

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin