Bij Raakvlak hoef je jezelf niet te veranderen

'But just because it hurts doesn't mean you're gonna die' (Pink)

“Ooit had ik moeite om zonder trillende benen het podium, een volle zaal of een klein kroegje in te stappen en te zingen. Nu ben ik groepsleider bij de repetities van Raakvlak en ondersteun ik waar nodig als backing vocal.”

Miriam is een vertrouwd gezicht intussen bij Raakvlak, je ziet haar regelmatig op en achter het podium. Als groepsleider houdt ze contact met de studenten uit de muziekgroepen en is ze onder andere als luisterend oor aanwezig bij de repetities op zaterdagochtend. Daarnaast werkt ze als voedingsassistent en begint ze binnenkort aan een voortraject BBL met als doel zich te laten omscholen tot verpleegkundige.

Wat betekent muziek voor jou?

“Samen muziek maken vind ik geweldig en daar geniet ik echt van. Ik luister muziek wanneer ik daar echt alle aandacht voor heb of omdat ik een nummer moet repeteren. Ik houd het meeste van uptempo nummers, bijvoorbeeld Love Runs Out van Republic.”

Een gekke vraag misschien, maar als je een instrument zou zijn, welke dan?

“Op dit moment nog een dwarsfluit, maar ik wil graag een drumstel worden! Dan kan ik eens een keer lekker lawaai maken zonder daarvoor excuses te hoeven maken maar ook een verantwoord akoestisch setje weggeven.”

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin