Ieder moment bij Raakvlak is leuk

Mike is gitarist, met een voorliefde voor de elektrische gitaar. Hij schrijft eigen songs, zonder woorden maar met muzikale zeggingskracht.

Wat was bij de Raakvlak Academie jouw grappigste of leukste moment in de afgelopen tijd?
Najah, ieder moment bij Raakvlak is leuk, ik heb nog niet echt een grappigste moment maar het leukste vind ik toch het sociale aspect van Raakvlak, het opdoen van nieuwe contacten en het spelen met ervaren muziekanten.

Als je later groot bent, wat wil je dan worden?
Groot ben ik al haha, maar ik zou graag sessiemuziekant of luthier (ervaren worden in onderhoud en reparaties aan snaarinstrumenten) worden!

Welk muzieknummer, welke film of welk kunstwerk betekent veel voor je en waarom?
Ik zou zeggen praktisch alle muziek van Nine Inch Nails, maar een van mijn favorieten is Right where it belongs. Dit omdat ik me goed kan plaatsen in de gevoelens die zanger en musici Trent Reznor uit met zijn teksten en muziek.

Welke artiesten inspireren jou? Welke artiest zou je jouw ‘alterego’ kunnen noemen?
Mijn favoriete gitaristen zijn Daron Malakian van System of a Down en Robin Finck van Nine Inch Nails, die ook een tijdje bij Guns en Roses heeft gespeeld. Echt een alter ego zou ik het niet noemen, maar ben toch wel erg geïnspireerd door de speelstijl van Robin. Ook speel ik op Robin zijn signature gitaren van Schecter, omdat ik een groot fan van hem ben en de gitaren zo fijn spelen!

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Het leukste vind ik het opdoen van nieuwe contacten en het spelen met ervaren muziekanten