If no one ever hears it, how we gonna learn your song?

Ik houd van oprechtheid zonder opsmuk

Kim stapte in 2018 in bij Raakvlak en stond na 1,5 repetitie al op het podium. Met haar optredens weet ze ons steeds weer te ontroeren én te laten swingen.

Een citaat uit een liedje dat je aanspreekt / veel voor je betekent?

If no one ever hears it, how we gonna learn your song?

Emeli Sandé – Read all about it part III

De totale tekst van dit nummer raakt mij. Het gaat over het vinden van de moed om je eigen stem luid en duidelijk te laten horen, ook al heeft het leven je bang gemaakt en heb je je in stilzwijgen gehuld. Enorm bekrachtigende tekst.

Als je later groot bent, wat wil je dan worden?
Ik keek onlangs in de spiegel en realiseerde me dat ik al behoorlijk ‘groot’ ben geworden. 😊 Ik probeer vooral in het nu te leven en leuke dingen te doen met mensen die me dierbaar zijn.

Welke band of artiest inspireert jou en waarom?
Er is niet één artiest of band die mij specifiek inspireert, maar ik houd van oprechtheid zonder opsmuk, daarom heb ik veel waardering voor de muziek van Daniël Lohues. Ogenschijnlijk ‘simpele’ teksten met een enorme zeggingskracht.

Waar kunnen we jou voor wakker maken, wat vind je echt te gek om te doen?
Ik word bij voorkeur niet wakker gemaakt ’s nachts, maar als iemand me wekt met de mededeling: ‘Stap in mijn auto, we rijden nú naar Auschwitz’, dan ga ik direct mee. Daar wil ik heel graag nog een keer naartoe.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin