Talent een stapje hoger op de muzikale ladder helpen

Onze coach Henri is helemaal thuis in het Nederlandstalige lied. Hij treedt daarmee zelf op maar heeft ook een entertainmentbedrijf en een platenlabel.

En door alle feesten, party’s, evenementen, radio en TV optredens waar Henri zelf als artiest heeft opgetreden, weet hij natuurlijk perfect waar Abraham de Mosterd haalt.

Hij helpt voor Raakvlak graag talentvolle mensen een stapje hoger op de muzikale ladder. Daarvoor zet hij zijn eigen talent en zijn hele netwerk graag in.

“Binnen mijn netwerk werk ik met mensen die mijn passie voor muziek delen. Zij willen graag meewerken om een talent verder te helpen. De kans te geven om alle facetten van de muziek en het performen op een podium aan te pakken in hun Raakvlak-traject. Tot en met het maken en produceren van een eigen nummer met daarbij een passende videoclip.”

Naast een heel gaaf eigen nummer kreeg Danny nog meer tips en adviezen: “We hebben gewerkt aan een setlijst die hij nu gebruikt voor zijn optredens, maar ook aan de uitstraling en kleding. Zo kan Danny nu een super optreden verzorgen op feesten en partijen!”

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
studenten:
Danny

Ik werk graag samen met mensen die mijn passie voor muziek delen