It's all about that base

Hij stond na een paar coachingssessies al op het podium bij Raakvlak Live in 2019. Stille kracht achter de basgitaar, dat is helemaal Eelco.

Deze stoere basgitarist is niet alleen muzikaal, hij heeft ook talent voor schrijven. Uit zijn pen rollen verhalen en teksten voor de theatergroep, waar hij sinds de start aan meedoet. Daar acteert hij ook nog eens. Zo zien we Eelco niet alleen achter zijn basgitaar, maar ook op het podium.

Een citaat uit een film of liedje dat je aanspreekt / veel voor je betekent
Leaves from the vine / falling so slow / like tiny fragile shells / drifting in the foam

Gezongen door Uncle Iroh in de animatieserie Avatar: the last airbender. Voor zijn overleden zoon en voor mij verbonden aan het recente verlies van een bekende door zelfdoding.

Als je later ‘groot’ bent, wat wil je dan worden?
Evenwichtig

Wie inspireert jou en waarom?
Ik heb in de afgelopen vier jaar veel mensen leren kennen die nog grotere rugzakken ronddragen dan ik, en steeds als een van hen groeit en vrolijkheid verspreidt, maakt me dat een moment gelukkig.

Wat is je favoriete film/regisseur/genre?
Seven samurai, ’t Duurt 3 uur, is in zwart-wit en in het Japans, dus niet echt een aanrader. Maar ik vind het fantastisch. Quentin Tarantino is toch de meest prominente regisseur van deze tijd en mijn favoriete genre is Historische drama’s

Welke band of artiest inspireert jou en waarom?
JimiĀ  Hendrix: Elegante en gracieuze genialiteit

Waar kunnen we je wakker voor maken/wat vind je te gek om te doen?
Ik heb liever dat je me laat slapen, maar een bezoekje aan een boekwinkel (met een onbeperkt budget) zou fantastisch zijn. Die zijn overdag open, dus dat komt mooi uit.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin